Error upload video wowonder v3.0.4, theme wondertag-1.5.2 ..

  • You MUST read the Babiato Rules before making your first post otherwise you may get permanent warning points or a permanent Ban.

  • You MUST read the Babiato Rules before making your first post otherwise you may get permanent warning points or a permanent Ban.

    Our resources on Babiato Forum are CLEAN and SAFE. So you can use them for development and testing purposes. If your are on Windows and have an antivirus that alerts you about a possible infection: Know it's a false positive because all scripts are double checked by our experts. We advise you to add Babiato to trusted sites/sources or disable your antivirus momentarily while downloading a resource. "Enjoy your presence on Babiato"

jony

New member
Mar 2, 2020
5
0
1
ghgh.jpg

Hello, is everyone okay?
I ask for help ..

I put everything detailed to better understand, the configuration I have on the VPS .. When users of the Social Network pull videos with 15MB or 20MB for Post´s, uploads of the video errors .. I already did everything and I cannot solve the problem mistake

Use VPS 8GB with Free Centos Web Panel ..
Apache PHP Version Switcher v2
You are running PHP version: 5.6.37


installed wowonder v3.0.4, theme wondertag-1.5.2 ..
have errors uploading videos 15Mb ...
Videos size 140kb go up well ...
When I upload a video on the social network the bass goes halfway through, and it is just the same ..

(I looked at the DataBase Table Wo_AgoraVideoCall, no video)
(I looked at the DataBase Table Wo_VideoCalles, no video)
With configuration change below, I restore CWP VPS, and reboot, problem continues.

Use VPS 8GB with Free Centos web Panel
I changed PHP php.ini
memory_limit = 2546M
upload_max_filesize = 9000M
post_max_size = 9020M
max_execution_time = 9000
continue giving error

Panel, ServerVPS Centos web Panel
/usr/local/cwpsrv/conf/cwpsrv.conf
I changed client_max_body_size 459050M;

/usr/local/cwp/php71/php.ini
I changed
max_execution_time 94000
max_input_time 99000
memory_limit = 9900M
post_max_size = 99024M
upload_max_filesize = 99024M

Panel host login Accont user
Where I have installed the Social Network
public_html / wowonder v3.0.4

public_html, File, user.ini
file_uploads = On
post_max_size = 58024M
upload_max_filesize = 58024M
output_buffering = Off
max_execution_time = 58000
max_input_vars = 55000
max_input_time = 58000
memory_limit = 51000M
zlib.output_compression = Off

Panel host login Accont user
Where I have installed the Social Network ...

public_html, File, php.ini
file_uploads = On
post_max_size = 98024M
upload_max_filesize = 98024M
output_buffering = Off
max_execution_time = 98000
max_input_vars = 95000
max_input_time = 98000
memory_limit = 91000M
zlib.output_compression = Off

Users On the social network ...
With Configuration Above Continues with error Uplaod videos ...
Anyone, Do you have any idea how to solve the problem?
It is very important for you to help ...
I thank all the Collaborators that Can Help Me

My hope is the last to die !!
Thank you moderators Babiato
 
Last edited:

jony

New member
Mar 2, 2020
5
0
1
I do not believe, that in this forum there is no one who leaves a word of help ..


GOD WANTS THAT NEVER NEED HELP
 

Montygarg910

Member
Nov 1, 2020
199
23
18
I do not believe, that in this forum there is no one who leaves a word of help ..


GOD WANTS THAT NEVER NEED HELP
Bro i dont have code of that and either i dont have vps but share your problem may be can help
 
  • Like
Reactions: jony

jony

New member
Mar 2, 2020
5
0
1
Bro i dont have code of that and either i dont have vps but share your problem may be can help


Brother thanks for answering ..
already solved the problem.
Problem was my server was giving a Mod-security configuration error. Thank you very much for answering my question.

Question, do you know anyone with programming knowledge for small wowonder v3.0.4 jobs and wowonder v3.0.4 development and improvement.
Social network with 25 thousand users.
I need to set up Timelive I don't have kay.
Contact email [email protected]

( I apologize to the forum if I can't write the second question)

RESOLVED POST--> i already solved the problem. My server was giving a Mod-security configuration error



**ADVICE THIS FORUM HAS VERY GOOD CONTENT**
 
Last edited:
AdBlock Detected

Hi bro. Can you please help us?

I know the ads sometimes are too annoying and you want to use Adblock. But I think you can support us by adding Babiato to the whitelist. It will help us and our community.

Thanks for your help!

I've Disabled AdBlock